20. října 1967: Roger Patterson a Robert Gimlin v divočině nafilmují bigfoota. Mnozí považují nahrávku za podvod.
Domů     Další důkazy o onom světě? Děti po klinické smrti popisují nebe a Ježíše!
Další důkazy o onom světě? Děti po klinické smrti popisují nebe a Ježíše!
od 19.10.2024
1.8tis
Setkávají se lidé během klinické smrti s Ježíšem bez ohledu na své náboženské vyznání?
182
SDÍLENÍ
1.8tis
ZOBRAZENÍ

Co se stane po smrti? Tuto otázku možná mohou zodpovědět ti, kteří se jí dotkli, avšak lékaři je dokázali vrátit zpět do světa živých. Dvě další svědectví o tomto fenoménu přicházejí z Texasu. Oba svědkové zmiňují setkání s nebem a Ježíšem.

Jsou to jen představy umírajících ovlivněné jejich vírou, nebo skutečně existuje život po životě?

Setkávají se lidé během klinické smrti s Ježíšem bez ohledu na své náboženské vyznání? Annabel údajně v nebi potká svou nenarozenou sestru či babičku. Měla jen nějaké halucinace? Právě při pádu do nitra tohoto stromu prý Annabel prožije svůj prapodivný zážitek. Co se jí to vlastně stalo? S Ježíšem se setká údajně také Zack, jehož prožitek nedokáží lékaři vysvětlit. Nahlédl chlapec do toho, co nás čeká po smrti?

Příběh Annabel Beam se odehrává koncem roku 2011, ale světlo světa spatřuje teprve v roce 2015, díky nově vydané knize, která o jejím zážitku vypráví.

Tehdy devítiletá Annabel šplhána starý suchý strom, ale nešťastnou náhodou se z devítimetrové výšky zřítí přímo dovnitř dutého kmene a při pádu se třikrát silně udeří do hlavy.

Dívku v bezvědomí vyprostí hasiči a mezitím na místo dorazí speciální tým zdravotníků připravený na poranění páteře a mozku. K překvapení všech Annabel nemá kromě několika boulí a škrábanců žádné další poranění. Překvapený lékař pak rodičům tvrdí:

„Myslím, že na ni někdo shora dohlížel.“ To nakonec potvrzuje i sama Annabel. „Začala jsem se probouzet ve stromu a slyšela hlasy hasičů. Viděla jsem anděla, který byl hodně malý, vypadal jako víla,“ vzpomíná školačka. „Zůstal se mnou po celou dobu.

Nemluvili jsme, jen jsme tam v míru seděli.“ Byly to jen halucinace, nebo se skutečně setkala s něčím nadpřirozeným?

Annabel údajně v nebi potká svou nenarozenou sestru či babičku. Měla jen nějaké halucinace?
Annabel údajně v nebi potká svou nenarozenou sestru či babičku. Měla jen nějaké halucinace?

Setkání s rodinou

Když se Annabel ocitá smrti nejblíže, zatímco je zaklíněná v kmenu stromu, vidí podle svého vyprávění brány nebes ze zlata a Ježíše, který tvrdí, že ještě nenadešel její čas. „Viděla jsem nebe. Bylo velmi jasné.

A viděla jsem svou Mimi, která zemřela před několika lety. Proto jsem věděla, že jsem v nebi, “ tvrdí Annabel. Mimi je zřejmě nenarozená sestra, kterou její matka potratila dřív, než se Annabel narodila. Během svého zážitku se údajně setkává s Ježíšem.

Je to právě on, kdo jí prozradí, že mladá dívka je její nenarozená sestra.

Podle některých zdrojů se setkává i se svou prababičkou, která zemřela v roce 2010. Annabel prý sedí Ježíšovi na klíně a později jej popisuje jako muže snědé pleti s dlouhým vousem, který „vypadá skoro jako Santa Claus, ale ne úplně“.

Snědá pleť ovšem není součástí klasických vyobrazení Ježíše. Kde tedy takovou představu vzala? Je to snad známka toho, že její zážitek je skutečný?

Právě při pádu do nitra tohoto stromu prý Annabel prožije svůj prapodivný zážitek. Co se jí to vlastně stalo?
Právě při pádu do nitra tohoto stromu prý Annabel prožije svůj prapodivný zážitek. Co se jí to vlastně stalo?

Dvacet minut mimo

Další podivný případ se odehraje rovněž v Texasu. Jeho hlavním aktérem je Zack Clements, sedmnáctiletý student vysoké školy v Texasu. Zack je silný a zdravý sportovec, který nikdy předtím neměl zdravotní problémy.

Na začátku května 2015 se však při vyučování zhroutí a nejeví známky života. Je okamžitě převezen do nemocnice a lékaři mezitím pracují na jeho oživení. Chlapcovo srdce netlouklo celých 20 minut.

Právě v okamžiku, kdy se jej lékař chystal prohlásit za mrtvého, se chlapcův puls náhle vrací. Záchranáři jej nakládají do sanitky a spěchají do nemocnice. Zack se probouzí o několik dnů později na jednotce intenzivní péče.

Brzy se zotaví natolik, aby mohl vyprávět o svém pozoruhodném zážitku. Zatímco je ve stavu klinické smrti, potkává prý muže, ve kterém poznává Ježíše.

S Ježíšem se setká údajně také Zack, jehož prožitek nedokáží lékaři vysvětlit. Nahlédl chlapec do toho, co nás čeká po smrti?
S Ježíšem se setká údajně také Zack, jehož prožitek nedokáží lékaři vysvětlit. Nahlédl chlapec do toho, co nás čeká po smrti?

Musel to být Ježíš!

Lékaři si lámou hlavu, jak mohl chlapec, kterému se zastavilo srdce na tak dlouhou dobu, vyváznout bez následků. Rodiče studenta ale mají jasno. Podle nich jde o zásah božích sil.

Přiznávají přitom, že pro mnoho lidí bude nejspíš těžké takovou variantu přijmout. Oni sami ale tvrdí, že situace nemá žádné jiné přirozené vysvětlení. Slova a domněnky rodičů prý potvrzují i Zackovy vzpomínky na dobu, kdy se jeho srdce zastavilo.

„Když jsem byl těch 20 minut mimo, viděl jsem muže, který měl dlouhé rozcuchané vlasy, modré oči a husté vousy. Byl také obklopen anděly. Netrvalo dlouho, než jsem si uvědomil, že to byl Ježíš,“ tvrdí Zack.

„Šel jsem k němu, on mi položil ruku na rameno a řekl mi, že všechno bude v pořádku a nemám se bát.“ Nezdá se však, že by byl mladík předtím právě oddaný věřící. Ovlivnila jej převážně křesťanská americká společnost, nebo se skutečně dostal před nebeskou bránu?

Zdroje informací: Christy Beam - Miracles from Heaven, Wikipedia - Miracles from Heaven, historyvshollywood.com, foxnews.com, people.com
1. Pixabay Dále vše se souhlasem: 2. historyvshollywood.com 3. historyvshollywood.com 4. Teresa Clements
Lokalita:
Související články
od 18.10.2024 2.1tis
Při pohledu na rozestavěný kamenný most klenoucí se v bavorském Řeznu přes řeku Dunaj jdou na jeho stavitele mdloby. Práce na něm se totiž nebývale vlečou a reálně tak hrozí, že stavitel mostu prohraje sázku, kterou uzavřel s architektem zdejší katedrály o tom, kdo z nich svou stavbu dokončí dříve. V noci prý proto začne vzývat síly pekelné... Obyvat
od 16.10.2024 2.7tis
Tichomořské ostrovy severovýchodně od australského kontinentu patří do Melanésie. Jedná se o oblast Oceánie, která byla až do osmnáctého století izolována od vymožeností moderní civilizace. Právě tento fakt předznamenal vznik tamních cargo kultů. V čem tkví podstata těchto náboženských představ? Slovní spojení „cargo kult“ trefně využívá ang
od 14.10.2024 2.7tis
Zprávy o vraždě, která se v roce 1945 odehrála na britském kopci Meon Hill, jsou jen pro silné žaludky! Místní stařec zde byl zabit tak brutálním způsobem, že to otřáslo celým krajem. Říká se však, že muž nebyl žádné neviňátko. Měl prý nadpřirozené schopnosti a kontakty s pekelnými silami. Je právě to důvodem, proč byl tak krutým způsobem zavražděn? [gallery size="full" ids="147028,147029,147030,
od 12.10.2024 2.7tis
Hradby města Jericha byly ve své době největší na světě a právem byly považovány za nedobytné. Pak ale přišli Izraelité a s Boží pomoci je dokázali zbořit. Jaká tajemná síla jim k tomu dopomohla a odehrálo se obléhání Jericha tak, jak jej Bible popisuje? Palestinské město Jericho, ležící severovýchodně od Jeruzaléma na západním břehu řeky Jordán, je nejen
od 12.10.2024 3.2tis
Podle přesvědčení řady lidí se kolem nás pohybují bytosti, které nám mohou být v našich životech nápomocné. Říká se jim andělé…      Tato nadpřirozená duchovní stvoření nám údajně mohou dodávat sílu, pomáhat při důležitých rozhodnutích nebo nás chránit od všeho zlého.  Jejich opakem jsou padlí andělé, kterým se někdy říká démoni. Ti nás
reklama
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Tvář jako po elixíru mládí
nejsemsama.cz
Tvář jako po elixíru mládí
Mladistvá a zářivá pleť s jiskrou. To je ideál. Občas se ale vyklubou pytlíky pod očima, popraskané žilky, černé tečky na tváři nebo pleť zčervená. Do sametu daleko, je čas vzít k ruce pomocníky. Make-up sice sjednotí pleť a vyhladí nerovnosti, ale s problémovou pletí si moc neporadí. Na scéně je korektor Nejdřív pečlivě vybereme vhodný odstín, který odpovídá barevnému nádechu
Epidemie halucinací v americké nemocnici: Předávali si lidé přeludy jako nemoc?
epochalnisvet.cz
Epidemie halucinací v americké nemocnici: Předávali si lidé přeludy jako nemoc?
Pojmem halucinace označujeme poruchu vnímání, při které lidé vidí něco, co ve skutečnosti neexistuje. Je ale možné, aby mělo několik lidí stejnou halucinaci? Podle odborníků ne, jenže přesně to se před několika lety stalo a dodnes se tuto záhadu nepodařilo objasnit.   V roce 2016 zasáhla nemocnici ve městě Coos Bay v americkém Oregonu záhadná epidemie halucinací,
Chilli con carne s vařenou rýží
tisicereceptu.cz
Chilli con carne s vařenou rýží
Luštěniny zasytí, obsahují bílkoviny a velké množství vlákniny. Ingredience 1 lžíce řepkového oleje 1 střední cibule 280 g hovězího mletého masa 1 lžička mleté sladké papriky ¼ lžičky kajens
Byl Freud skutečně posedlý sexem? Nový výzkum mýtus vyvrací
21stoleti.cz
Byl Freud skutečně posedlý sexem? Nový výzkum mýtus vyvrací
V populární představě je český rodák Sigmund Freud často vnímán jako psychoanalytik, který měl téměř chorobnou fixaci na sex a jeho vliv na lidské chování. Ale nové přehodnocení jeho práce, zejména dí
Měla jsem raději mlčet… už to vím!
skutecnepribehy.cz
Měla jsem raději mlčet… už to vím!
Někdo by možná řekl, že jsem mrcha. Ale já se za to nestydím. S manželem jsme spolu už skoro čtyřicet let. A to i přesto, že není jediným v mém životě. Prostě to tak mám. Každý řeší problémy, jak umí. Já se rozhodla to řešit po svém! Různé neshody a krize v manželství běžně řeším nevěrami. Nic s tím
Největší renesanční boháči: Kdo platil účty za geniální umělce?
historyplus.cz
Největší renesanční boháči: Kdo platil účty za geniální umělce?
Zásluhou různých cechovních stanov se v toskánské Florencii pracuje pouze 275 dní v roce, takže zdejší lidé mají spoustu příležitostí k oslavám. Ve městě na řece Arno se pravidelně pořádají turnaje, maškarní plesy nebo divadelní představení. Kulturní zápal pro vše nové, dokonalé a velkolepé z Florencie přibližně kolem roku 1400 učiní pevnost renesančního umění. V ekonomické oblasti se
Uhrančivě zelený Worldtimer od Frederique Constant
iluxus.cz
Uhrančivě zelený Worldtimer od Frederique Constant
Až dosud byly hodinky Classic Worldtimer Manufacture laděny do tří dominantních barev na naší planetě: denní bílé, noční černé a oceánské modré. Nyní do série přibyly dvě nové limitované edice ve čtvr
Stránovský viadukt: Romantika může být i z betonu
epochanacestach.cz
Stránovský viadukt: Romantika může být i z betonu
Jen pár kilometrů jižně od Mladé Boleslavi se můžeme pokochat romantickým novorenesančním zámkem Stránov, ale nás dnes bude zajímat jiná památka ležící doslova co by kamenem dohodil od něj. Na trati z Prahy do Turnova tu Strenický potok překlenuje unikátní železobetonový viadukt zapsaný do Seznamu kulturních památek České republiky. Ten v roce 1924 nahradil původní železnou konstrukci,
Český ráj uprostřed Indického oceánu
rezidenceonline.cz
Český ráj uprostřed Indického oceánu
Jeden z neluxusnějších resortů na světě vyrostl na nevelkém ostrově v severní části Malediv. Na neobydleném místě, kde domorodci donedávna pouze „externě“ pěstovali melouny a papáju. Úchvatný areál zahrnující třiačtyřicet soukromých vil s bazénem, pět rezidencí a jednu Romantic vilu vystavěl jeden z nejbohatších Čechů: Jiří Šmejc zaujímá podle Forbesu na prestižním českém žebříčku devátou příčku. Tropický Želví ostrov má pronajatý
Tragický příběh téměř neznámého vědce Ericha Hudce
epochaplus.cz
Tragický příběh téměř neznámého vědce Ericha Hudce
Zámek v Kunštátu sice nepatří mezi nejproslulejší u nás, odehrál se tu ale jeden velmi děsivý a záhadný příběh. Jednalo se o jeden z prvních velkých zločinů nastupujícího režimu a rozhodně bychom na něj neměli zapomenout. Dne 8. června 1948 zde byla za dosud nevyjasněných okolností zavražděna rodina špičkového vědce Ericha Hudce. Že jste o
Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací – nový a ještě lepší!
panidomu.cz
Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací – nový a ještě lepší!
Více pohádkových příběhů i atrakcí, více zábavy, již od 18. října v Praze, Letňanech. Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací do pražských Letňan. Přináší více než 200 nových světelných instalací inspirovaných pohádkovými a fantasy příběhy, přidá také další, ještě větší zábavné a adrenalinové atrakce. Všechny venkovní atrakce a světelné instalace jsou v ceně základní vstupenky. Winter
Je Kostková ve StarDance naposledy?
nasehvezdy.cz
Je Kostková ve StarDance naposledy?
Ještě nedávno tvrdila herečka a moderátorka Tereza Kostková (48), že je dobré vědět, kdy má člověk z dlouhodobých projektů odejít, a že už roky přemýšlí, že nastal čas pro změnu. Její slova mířila
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz